Teambuilding Iasi

Organizam TEAMBUILDING pentru firma TA!

Cautam sa va propunem solutiile care presupun cele mai reduse costuri si cele mai puternice efecte. In acelasi timp, tinem cont de calitatea serviciilor si asiguram buna desfasurare a activitatii din cadrul locatiei noastre.
Dispunem  de tot ce este necesar pentru ca tu si firma ta sa te simti in largul tau, iar distractia si competitia la care veti participa vor avea efecte benefice si de durata in cadrul societatii tale.

In cadrul locatiei noastre cautam si dorim sa va simtiti speciali, incercam sa va stimulam competitivitatea si intelegerea la nivelul colectivului. La Paintball si Airsoft impreuna cu IasiPaintball si Cabana Bucium va punem la dispozitie toata experienta noastra dobandita in cei sapte ani de prezenta ca si operatori.

Incredere, Comunicare si Dinamism la Paintball

  • Pentru a-ti cunoaste limitele trebuie sa iti depasesti zona de confort !
  • Prin evenimente, jocuri si excursii, organizate în aer liber, ajutam membrii echipei:
  • sa isi depaseasca zona de confort
  • sa se auto-descopere si sa descopere calitatile colegiior lor
  • sa se implice constient in dinamica grupului din care fac parte.
  • Performantele unui salariat motivat sunt cu pana la 60% mai mari ! O sursa enorma de profit aflata la indemana dumneavoastra.
  • Serviciile si ofertele “IASI PAINTBALL”, in materie de paintball, pentru motivarea salariatilor sunt fundamentate pe principiul valorificarii la maxim a factorilor motivatori de natura non-financiara.
  • Motivare, Relaxare si Energizare
  • Sarbatorirea si Recompensarea Succeselor
  • Dezvoltarea Ambitiei prin Competitii Interne

Cautam sa va propunem solutiile care presupun cele mai reduse costuri si cele mai puternice efecte. In acelasi timp, tinem cont de calitatea serviciilor de care beneficiaza salariatii dumnevoastra si de placerea lor.

Adrenalina care sudeaza echipa la paintball, airsoft, tir si alte jocuri speciale de echipa….

Dorinte la un teambuilding in Iasi reusit paintball, airsoft, tir.

Multi angajati se intreaba cum sa scape de stresul acumulat in timpul saptamanii si se gandesc sa se relaxeze undeva departe de aglomeratia orasului. Una dintre cele mai atractive oferte de pe segmentul activitatilor outdoor o reprezinta jocul de paintball. Desi se afla in stadiul pionieratului in Romania, paintball-ul castiga tot mai multi adepti. Chiar daca este practicat la munte sau la mare, vara sau iarna, jocul de paintball este la fel de atractiv. In acest joc nu conteaza atat de mult cat de puternic esti, ci strategia si simtul de aventura.

Riscul la un teambuilding in Iasi reusit paintball, airsoft, tir

Riscul a ajuns sa fie unul dintre cele mai cautate ingrediente pentru exercitiile de consolidare a echipelor. Viteza, inaltimea si situatiile-limita nu sunt insa decat pretextul pentru ceea ce o sesiune de extreme teambuilding trebuie sa insemne cu adevarat – o poveste fascinanta, la capatul careia “eroii” sa poata spune ca au infruntat pericolul bazandu-se unul pe altul.

Energia la un teambuilding in Iasi reusit.

Ideea ca energia echipei poate rezolva problemele emotionale individuale este una dintre ipotezele de la care trainerii pornesc atunci cand concep scenarii pentru diferitele tipuri de teambuilding. Iar conditiile extreme reprezinta cel mai propice mediu pentru testarea limitelor si pentru identificarea energiilor care se ascund in spatele relatiilor dintre indivizi, pentru ca reactiile din mediul natural vor fi identice cu cele din mediul de business.