Necesitatea unor scaunele metalice Horeca

Scaunele metalice asigura un design modern si au o forma inalta ergonomica a spatarului, oferind spatelui dumneavoastra o pozitie a corpului cat mai confortabila. Pozitia acestor scaune se poate regla in diferite moduri datorita mecanismului asincron, ce ii permite reglarea pe inaltime si rotirea  scaunului. Sezutul unui scaun poate fi reglat pe o inaltime de aproximativ 55 cm si inaltimea este cuprinsa intre 120 cm.

Scaunele metalice Horeca trebuie sa fie pastrate mereu uscate si sa fie ferite de ploaie, umezeala si de razele soarelui desi scaunele de gradina sunt cam greu de ferit de astfel de lucruri. Cand vine vorba de scaunele metalice de gradina, devine o alegere importanta si valoroasa. La fel este si in casa cand sunt scaune metalice deoarece sunt pretentioase si frumoase si tocmai de aceea trebuie sa fie intretinute corect.

Scaunul trebuie sa fie un spatiu confortabil, deoarece petrecem o perioada indelungata pe el. Daca va decideti sa alegeti scaunele odata cu masa, sau daca doriti sa le schimbati pe cele vechi cu unele noi, trebuie sa tineti cont de unele caracteristici necesare pentru modelul de scaun. Dimensiunea scaunelor este foarte importanta si trebuie sa fie aleasa in fiunctie de fiecare tip de scaun.

In general, este indicat sa alegem scaunele de bucatarie cu o latime a sezutului mai mare, pentru ca sa avem un confort ridicat. Pentru scaunele de bucatrie este recomandat un sezut si o latime cuprinsa intre 39-48 cm. Cu cat este mai mare latimea, cu atat este mai confortabil scaunul. Trebuie sa avem in vedere cate scaune dorim sa asezam la masa, pentru a le face loc la toate in jurul mesei.

Cadrul scaunului este foarte important deoarece ii ofera acestuia stabilitatea si rezistenta de care are nevoie. Ii ofera un aspect placut, si se poate plia cu usurinta pe mai multe stilui si anume: elegant, modern, minimalist, etc. Daca alegeti un scaun de lemn trebuie sa va asigurati ca este un lemn puternic si rezistent, de esenta tare si nu din unele materiale inlocuitoare.

O metoda usoara pentru a tine uscate scaunele metalice Horeca este sa le tineti acoperite, si sa evitati contactul cu umezeala.Este o idee geniala sa adaugati cate o perna pe fiecare scaun, huse pentru brate si penrne pentru spatar. In acest fel, scaunele sunt mult mai placute si mai copnfortabile.

De obicei oamenii au tendinta sa amane intretinerea scaunelor metalice. Scaunul metalic este suplu si ergonomic si se integreaza in amenajarile moderne de living sau bucatarie. Sezutul si spatarul sa fie curbate , pentru ca sunt special gandite pentru a oferi un confort maxim. Nu se folosesc scaunele metalice pe timpul iernii si nu se lasa in aer liber la temperaturi asa scazute. Se adapostesc intr-un lor fara umezeala, si se pastreaza curate acoperite cu ceva.

Ceara-pasta protejeaza scaunele metalice, fiind buna pentru rezistenta la apa. In primul rand scaunele trebuie sa fie sterse de praf, apoisa le lasati sa se usuce complet si sa aplicati ceara-pasta peste toata suprafata scaunelor cu o pensula de vopsit. Ceara-pasta trebuie sa fie distribuita pe toata suprafata scaunelor, prin caneluri si crapaturi si prin toate colturile ascunse.

Vaselina face minuni in scopul mentinerii scaunelor curate si este utilizata pe scaunele metalice.  Se poate lua in vedere si obtinerea unei huse mari pentru acoperirea mobilierului exterior, in acest fel sa fie ferite de umezeala. Scaunul metalic de birou are o latime de 49 cm si atinge o adancime de 51 cm.