Paintball cu Iasi Paintball in Iasi

identitate iasipaintballIncepand cu anul 2007 Iasi Paintball desfasoara activitati recreative de Paintball in Iasi. Desi imaginea noastra este de terenuri in locatii impadurite sau terenuri deschise amenajate accesibile oricui, aproximativ 40% din activitate se regaseste in team-building-uri pentru companii din diverse domenii.

Principiile care ne ghideaza in organizarea unui team-building sunt:
SIGURANTA– In orice deplasare ne asiguram ca in locatie se poate juca paintball, asiguram prezenta unui arbitru (asistent tehnic) in cadrul terenului de joc astfel incat sa nu existe riscul accidentarii atat pentru jucatori cat si pentru trecatori, organizam o mica zona de “out-of-game”, echipa IasiPaintball face instructaj strict cu toti jucatorii.

EFICIENTA LA PATINBALL

Din momentul in care ne contactati, Iasi Paintball se ocupa de toate detaliile evenimentului propus. Avand experienta in organizarea de team-building-uri si un sistem foarte rapid de rezolvare a tuturor detaliilor astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de un eveniment reusit.

CALITATE LA PAINTBALL

Cele mai performante echipamente existente la nivel mondial sunt puse la dispozitia jucatorilor insotite de combinezoane si masti pentru fiecare in parte. La fel ca restul echipamentului si bilele cu vopsea utilizate sunt de cea mai buna calitate.

SATISFACTIE LA PAINTBALL

Satisfactia angajatilor sau colaboratorilor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi deoarece ne recomanda pentru evenimentele urmatoare. La Iasi Paintball gasesti tot timpul gata de lupta peste:

20 de echipamente de protectie si 20 de arme complet echipate (oferite gratuit pe durata jocului).

[slideshow id=4]

– Locatia se stabileste, fie unde vrea clientul (oriunde in tara cu decontarea transportului), fie in locatiile noastre din IASI,(Teren Amenajat, Bucium, Valea Ursului.)

-Ce va costa pe d-voastra, sunt bilele. Aveti mentionat mai jos oferta noastra de preturi.

[youtube]http://youtu.be/tDQhBumSqEA[/youtube]

Numarul minim de bile este 100/pers si costa 25Ron fara tva
Pentru mai multe detalii despre oferta IasiPaintball, nu ezitati sa ne contactati
Posesorii de carduri de membru beneficiaza de Reduceri.