Un om, o misiune – Scenariu Paintball Iasi

Un om, o misiune toate la paintball la iasi

un-om-o-misiune1In viata oricarui barbat apare un moment in care trebuie sa rezovle probleme singur. Binenteles ca vorbesc despre misiunile solo in scenariile de paintball. In mod normal este bine sa intrii intr-o misiune cu suport de artilerie, aerian, tancuri si o echipa bine pregatita, dar scenariile nu se desfasoara tot timpul dupa cum ai planificat. In unele situatii generalii trebuie sa apeleze la un singur jucator sa se afirme in fata echipei.
Daca tu esti comandantul intr-un joc, ar trebui sa eviti misiunile solo, ce sunt foarte problematice. In general, jucatorii eliminati trebuie sa lase orice obiecte au capturat, iar daca regulile nu permit ca jucatorii eliminati sa comunice cu coechipierii, este foarte greu sa dai ordine unui jucator sa salveze acel obiect. Deci o misiune solo implica multe riscuri. Chiar daca esti general si controlezi tot terenul, nu trebuie sa-ti asumi riscuri degeaba. Totusi sunt situatii ce necesita masuri drastice. Singurul motiv pentru care ar trebui sa trimiti un singur om in actiune, este daca jucatorul are foarte multa experienta si poti avea mai multa incredere in el decat intr-un grup de jucatori. Un jucator care stie ce sa faca pe teren, care sa stie cand sa traga, cand sa se ascunda, cand sa fuga si cand sa se retraga.

Daca tu esti jucatorul ales pentru o misiune solo, trebuie sa stii ca sunt doua moduri de a opera, prin trucuri sau pe furis. Nu ai cum sa sari la atac din prima, chiar si cei mai experimentati jucatori de pe planeta pot fi eliminati usor atunci cand bilele zboara din toate directiile, cel putin asta-i parerea mea. Orice incepator cu un marker inchiriat poate elimina un jucator bun din greseala, asa ca evitati lupta directa.

A te furisa functioneaza foarte bine noaptea, dar pentru misiunile pe timp de zi este nevoie de finete. tehnica de baza este “sa nu te comporti ca o tinta”. Daca regulile jocului iti permit sa-ti scoti orice echipament care te-ar putea face observat in iarba sau in tufisuri, scoate-le. Daca nu ai voie sa faci acest lucru, atunci poti incerca sa te comporti de parca nu esti injoc. Nu-ti pune dopul pe teava si nu arata ca ai fost eliminat, asta inseamna sa trisezi. Pur si simplu, plimba-te de parca iti cauti celularul, sau orice altceva, ce i-ar face pe inamici sa nu traga in tine. Daca ai reusit sa treci fara a fi impuscat, atuni iti poti termina misiunea. Daca totul da gres, atunci gandirea pozitiva este foarte buna, repeta dupa mine “EU NU SUNT O TINTA”.

Cea mai grea misiune este cea de spion. Rolul de spion forteaza jucatorul sa opereze singur, in timp ce le castiga increderea inamicilor, si le saboteaza sau afla strategiile lor. Ca spion trebuie sa ai grija cum te comporti pe teren cat si inafara terenului. Daca un jucator inamic te vede langa un coechipier prea mult timp o sa inceapa sa-si punai intrebari. Pentru a fi un spion eficient trebuie sa te aflii in contact permanent cu generalul tau. Stai pe langa baza inamicului si incearca sa intrii in fiecare misiune, infiltreaza-te si chiar daca nu ai fost ales. Urmareste echipa, trimiste informatii despre pozitia lor si incearca sa te demascheze.