Terenuri amenajate de paintball si airsoft Iasi

teren cabana buciumTerenuri amenajate Pantball, un subiect destul de delicat cand vine vorba de ce se prezinta in momentul de fata in Romania Paintball-istica. Tot respectul pentru acei operatori de paintball care reusesc sa mentina la cote inalte un teren de paintball, asa cum ar trebui de altfel. Spun acest lucru deoarece m-am saturat de acele asa-zise locatii, care nu au nici in clin, nici in maneca, cu un teren de paintball, dar totusi fiecare se lauda in legea lui…”CA TERENUL MEU DE PAINTBALL ESTE CEL MAI BUN“.

Ca si operator de paintball va pot spune ca am incercat acum cativa ani sa pun la punct un teren de Paintball in Iasi de 10000mp, in care aveam inclus si o hala de 3000 de mp, intr-o locatie foarte buna pentru un teren de asa natura. Am realizat 2 terenuri, unul cu obstacole din lemn si celalalt cu obstacole din cauciuc.

Am rulat pe ele cateva luni, iar apoi gata s-a terminat. De ce? pentru ca lumea era nehotarata unde sa joace. Fie in padure ca e mai racoare pe timpul verii, fie in teren ca sunt obstacole si te poti ascunde dupa ele. Conteaza mult si ce explici omului si ce intelege acesta print-un teren de paintball.

De aproape 7 ani de organizari de evenimente gen Paintball va pot spune ca, clientul este mereu la inceput cu acest tip de activitate si nu are acea experienta pe care o au jucatorii pasionati. Deci unde duc eu o mana de novici in ale paintball-ului?, intr-un teren amenajat cu obstacole cand prima intrebare a acestora este daca; “DOARE BILA DE PAINTBALL?”…E si eu ce o sa-i spun NUUUUUU!

Deci ca sa cocluzionez marea enigma a acestui “Teren de paintball”, daca ai o echipa si niste oameni dispusi sa se distreze, ii faci sa se simta bine oriunde, doar sa le dai ceea ce au nevoie.

  • markere de calitate
  • echipament de protectie pentru paintball de calitate
  • scenarii de joc de calitate si cu implicare din partea operatorului de paintball
  • masca de protectie de calitate, nu cum au majoritatea operatorilor (“foarte folosite”)
  • asistenta tehnica si de siguranta
  • servicii anexe, gen servicii foto-video, igiena, apa etc.

Va asteptam cu sugestii si idei in cazul in care aveti, despre cum ar trebui sa arate un teren de paintball in orasul tau.

 

MULT SUCCES SI TE ASTEPTAM…

<center>[youtube]http://youtu.be/gTFfprqAGls[/youtube]</center>