Sfaturi pentru a-ti imbunatati jocul de Paintball Iasi

In urmatoarele randuri veti putea gasii cateva sfaturi utile despre jocul de Paintball Iasi.

Instructaj paintball si airsoft
Instructaj paintball si airsoft

In jocul de Paintball Iasi miscarea are un rol foarte important. Cheia in jocul de paintball consta in felul in care te misti pe terenul de joc. Cel mai bine este sa te misti mereu. Intotdeauna  incarca-te cu bile care se potrivesc cel mai bine armei tale – cu cat ai bile care se potrivesc mai bine incarcatorului armei tale, cu atat acuratetea focurilor va fi mai mare. Invata terenul – fa o tura in jurul terenului inainte de a incepe jocul. Inveti mult mai bine fiecare bucatica si stii cum sa o abordezi cand esti in joc. Nu face pe eroul – cei care se inscriu la o partida de Paintball Iasi vor sa fie cei cu steaua in frunte, eroii absoluti ai jocului. Cel mai bine este sa te axezi pe munca in echipa si sa nu uiti de strategia pusa la cale cu coechipierii tai.

Strategie, strategie, strategie – o strategie bine gandita va duce cu siguranta la un rezultat bun. Faceti tot posibilul sa lucrati impreuna, sa va miscati impreuna si atunci veti avea cele mai mari sanse sa eliminati echipa adversa. Comunica cu echipa ta. Cu cat comunici mai mult, cu atat vei deveni mai bun. O comunicare bine gandita va poate ajuta sa stiti unde se afla pe teren echipa adversa, pentru a va putea coordona atacurile. Tinteste inainte sa tragi . O eroare a multor jucatori de Paintball Iasi este aceea de a trage inainte de a tinti. Este usor sa tragi foc dupa foc si sa-ti conduci focul inspre tinta, insa dupa primul foc ratat, adeversarul stie ca trebuie sa se miste si astefl va fi mult mai greu pentru tine sa-l nimeresti.

Incearca sa tii cont de aceste sfaturi  si vei vedea ca adrenalina si distractia vor fi la cote maxime in timpul jocului.