Reguli si echipamente de joc paintball in Iasi

Acest joc de paintball in Iasi este unul cat se poate de interactiv si distractiv, iar dupa cateva ore de practicare a acestui joc, veti observa ca va veti dori sa reveniti de fiecare data cand timpul va va permite acest lucru. Este o activitate de care va puteti indragosti, deoarece pune la incercare inteligenta, lucrul in echipa, strategiile, si capacitatea fizica. Toate aceste elemente sunt ideale in cazul in care doriti sa scapati pentru cateva momente de stresul acumulat in ultima perioada, si sa reveniti la activitatile zilnice mult mai relaxati si pregatiti pentru noi activitati.

Despre jocul de paintball in Iasi mai putem adauga ca se poate desfasura formand doua echipe care urmeaza sa se dueleze intre ele, pentru capturarea steagului, sau pentru o multime de jocuri interesante. Printre acestea mai putem aminti tir-ul cu armele de paintball, pazirea bazei, escorta VIP, vestul salbatic, ruleta ruseasca, si alte astfel de activitati care iti pot transforma ziua intr-una cat se poate de reusita de care va veti aduce aminte cu placere.

Referitor la numarul de participanti pentru acest joc, putem adauga ca acestia se pot regasi pana la un numar de 120 de persoane, in sistem piramidal, pana in momentul in care se va ajunge in finala. Echipamentele oferite de o baza in care se poate face paintball in Iasi, trebuie sa fie unul profesionist si care sa nu permita sub nici o forma aparitia unor accidente nedorite cauzate de neatentie. Printre aceste echipamente se pot numara markerele, si armele de ultima generatie pentru activitatea de paintball, mastile de protectie, combinezoane de protectie si de camuflaj, vesta protectoare pentru spate si pentru piept, protectie pentru zonele sensibile, manusi de protectie, accesorii si piese de schimb, si alte elemente necesare pentru desfasurarea activitatii de paintball in conditii optime, fara aparitia unor accidente nedorite.