Paintball Iasi, are un nou teren de paintball si airsoft!

Dupa cum spune si titlu, unul dintre cele mai noi sporturi care s-au dezvoltat si in orasele din Romania este Paintball-ul, care poate fi practicat in aproape toate orasele mari precum Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi, unde oamenii pot gasi foarte multe terenuri de paintball Iasi special amenajate pentru un joc foarte atractiv care te face sa iesi din rutina zilnica si din viata cotidiana.

Rolul acestui joc este de a-i face pe coechipieri sa lucreze impreuna pentru a castiga steagul echipei adverse. Este imperios necesar ca toti oamenii din echipa sa fie omogeni si sa lucreze impreuna, trebuie sa existe comunicare pentru a reusi sa invinga adversarul.

Acest sport a fost inventat de catre americani in anul 1970, insa trebuie sa recunoastem ca pe atunci protectia nu era chiar atat de buna precum este in zilele noastre, cei care practicau paintball se accidentau frecvent, deoarece echipamentele de protectie nu erau atat de avansate precum sunt cele din ziua de azi. Ochelarii de protectie erau foarte mici, mastile nu existau, asa ca jucatorii erau predispusi la accidentari serioase, insa ei continuau sa joace din placere indiferent de consecinte.

Instructaj paintball si airsoft
Instructaj paintball si airsoft

Dispunand de o tehnologie mult mai avansata in zilele noastre acest sport se bucura de toate facilitatile ce il pot transforma intr-un joc foarte atractiv si util pentru dezvoltarea spiritului de echipa al fiecarui membru. Alege si tu sa mergi impreuna cu colegii tai la un teren de paintball Iasi pentru a practica acest sport impreuna.
In Iasi au aparut o multime de terenuri de paintball care pot fi inchiriate atat de persoane fizice cat si de companiile ce isi doresc ca angajatii lor sa se bucure de cateva ore de paintball Iasi pentru a se dezvolta impreuna si pentru a creste dispozitia sau pentru a-i face pe angajati sa uite de stresul zilnic de la birou.