Paintball la Iasi – relaxare si amuzament

Paintball-ul la Iasi poate fi jucat ca o activitate cu tentã aplicativ militarã în teren deschis (pãdure). Acest joc se poate desfãsura dupã mai multe scenarii. În general, se formeazã douã echipe care au ca punct de plecare zone diferite din teren(baze). Câstigã echipa care reuseste sã îi markeze pe toti jucãtorii echipei adverse, sau cei care reusesc sã captureze un obiectiv (baza adversã, steag, un obiectiv neutru) bineinteles, nemarcati de adversari.paintball in Iasi (2)

Jocul de echipã este mult mai antrenant si necesitã efort fizic si mental, coordonare, cooperare si fãrã discutie, ceva calitãti acceptate de grup.

Jucând Paintball la Iasi ai ocazia sa te descarci într-un mod civilizat si plin de fairplay pe prieteni sau colegi si chiar pe sefi dacã îndrãznesc sã intre în echipa adversã. Multe companii profitã de procesul de formare si sudare al echipelor pe terenul de Paintball prin TEAM BUILDING si obtin rezultate nebãnuite în activitatea lor. Acest joc este jucat numai cu arme omologate si cu echipament de protectie special. Totul se desfasoarã conform unui regulament si în terenul de joc nu intrã nici un individ neatestat printr-un program de pregãtire sustinut de oficialii terenului.

De asemenea jocul de paintball poate fii foarte benefic pentru sanatatea tuturor participantilor, majoritatea partidelor fiind organizate in aer liber ( paduri, terenuri amenajate, etc.). Calitatile fizice a fiecarui jucator sunt puse la incercare si de multe ori imbunatatite prin practicarea acestui sport. Spun sport pentru ca unii il considera asa chiar un sport extrem. E un sport relativ usor care vine cu un set de reguli care protejeaza participantii de accidentari pe terenul de Paintball Iasi. Prin urmare daca vrei sa te distrezi alaturi de prietenii tai nu ezita sa ii contactezi chiar acum si sa ii convoci la un meci de Paintball la Iasi.