Iasi Paintball si Airsoft Parc Cabana Bucium Iasi, frumos spus de cei de la ziarul de Iasi “Metodă de alungat plictiseala”

IasiPaintball & Airsoft Parc Cabana Bucium - Ziarul de Iasi
IasiPaintball & Airsoft Parc Cabana Bucium – Ziarul de Iasi

S-a intamplat sa anunt inceputul sezonului pe noul an 2015, acum pe 1 Martie, si cineva caruia ii multumim pe aceasta cale si pe care il asteptam la o joaca de Paintball sau Airsoft, in locatia noastra de la Cabana Bucium, s-a hotarat sa scrie cate ceva anti-stat in casa!

Suntem bucurosi de acest lucru, suntem bucurosi ca vin astfel de recomandari de la presa locala si ca se incurajeaza si astfel de activitate, o activitate pe cat de distractiva, pe atat de serioasa, o activitate in care punem mare accent pe lucru bine facut si pe satisfactie garantata.

Suntem de asemena si constienti ca nu le stim pe toate, dar dorim sa fim din ce in ce mai buni, iar cei care ne trec pragul sa fie multumiti si sa revina si pentru alte jocuri si de ce nu poate pentru organizarea unei zile de nastere, onomastici, evenimente diverse, caci avem loc pentru ei.

Pentru intreg articolul click aici: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-impuscaturi-in-padurea-bucium-metoda-de-alungat-plictiseala–88697.html