Esti din Iasi si vrei sa te relaxezi? Atunci mergi la un teren de Iasi Paintball si incepe distractia!

Unul dintre cele mai apreciate sporturi de echipa care poate fi practicat de oricine aparut in anii ’70 este Paintball-ul. De asemenea, acest sport captivant care te poate scoate din rutina zilnica s-a dezvoltat foarte rapid si a ajuns si in tara noastra, unde exista o multime de practicanti cu varste intre 10 si 65 de ani. Deci cu siguranta oricine indiferent de varsta sau sex, poate sa practice acest sport mai ales daca este din Iasi, acolo unde avem terenuri foarte bine puse la punct de Iasi Paintball.

Paintball-ul este un joc foarte apreciat deoarece este complex si necesita lucrul in echipa, acest sport duce la crearea unor legaturi intre membrii echipelor care trebuie neaaparat sa lucreze impreuna pentru a reusi sa castige jocul.
Din aceasta cauza foarte multe companii serioase conduse de manageri care stiu cat de importanta este omogenitatea si isi aduc angajatii la meciuri de paintball unde sa se distreze impreuna si sa uite pentru cateva ore de stresul zilnic de la birou si in general din viata de zi cu zi.

Paintball-ul este un sport care se practica in minim 8 persoane impartite in doua echipa si in maxim 20 de persoane, in functie de terenul de joc. In special terenurile de paintball sunt amenajate in paduri, asa cum este si cel mai bun teren de Iasi Paintball, pentru ca practicantii sa aiba destul spatiu pentru a se desfasura. De asemenea, daca doresti sa practici Iasi Paintball pe un alt background decat cel natural, poti opta pentru o partida de Paintball intr-un loc unde exista cladiri parasite pentru a simula lupta intr-un razboi adevarat.