Echipament si reguli pentru turnee de Paintball la Iasi

Paintball la Iasi este un sport în care echipamentul folosit are un rol foarte important şi poate hotărî în orice moment soarta jocului. Chiar dacă joci paintball împreună cu prietenii sau colegii în timpul liber, sau încerci să câştigi competiţii şi faima în acest sport, daca nu ai echipamentele adecvate pentru fiecare situaţie şi mai ales echipamente fiabile şi rezistente, experienţa ta nu va fi foarte plăcută

Pentru a juca paintball, ai nevoie de o armă specială numită marcator, mingi cu vopsea (paintballs) şi haine pentru siguranţă (în special ochelari de protecţie). Dacă este folosit incorect un echipament sau acesta nu este unul bun, Paintball-ul la Iasi poate fi un sport periculos şi dureros (ochii, în special, sunt supuşi riscului).

Paintball la IasiMarcatorul: de tip pump-action sau semi-automat (pneumatice); mingile cu vopsea sunt trase din marcator folosindu-se CO2, nitrogen (N2) sau presiunea aerului; regulamentul internaţional permite o viteză maximă de 300 de picioare pe secundă (90 m/s).

Mingile cu vopsea: mingi de gelatină cu un calibru de .68 (0,68 inci/17.3 mm) sunt umplute cu un colorant alimentar (non-toxic, solubil în apă, bio-degradabil), disponibil în mai multe culori.

Mască şi haine de protecţie: ochelari de protecţie, mască pentru protecţia feţei, protecţie pentru gât, haine de lucru şi pentru turnee – îmbrăcăminte de camuflare.

Toate acestea te vor ajuta sa te bucuri la maxim  de placerea unui joc de Paintball la Iasi.