Castelul HV2 – Scenariu Paintball

Castelul HV2 doar la Paintbal Iasi

By: Dave Araki – Photos by GetShot.org
Monday November 5, 2007

castel

High Velocity 2 in Coram, Long Island (New York) este unnul din cele mai tari terenuri de pe coasta de est. Proprietarii pur si simplu au luat-o razna si au turnat tone de bani in arhitectura si in constructia terenului. De parca n-ar fi fost destul imesul teren, bazat pe al II-lea Razboi Mondial, cu tancuri, camioane si fuselaje de avion. Rob si Stan au continuat si au construit cel mai competitiv castel de paintball de pe coasta de est si poate din America.
Acest in teren de “numai” 10,000 de metri patrati, pornesti din colturi opuse si ai de ales intre a alerga pe zidul care incercuieste tot terenul, sau sa treci pe cealalta parte peste un pod mic, ce duce de la nivelul solului pe un deal pe care se afla un turn de 2 niveluri. In jurul turnului este un zid defensiv, dar partea cea mai misto este ca terenul este oglindit, deci ambele parti au cate un turn, conectate de un pod.
In septembrie 2007 Orion Paintball a fost gazda a primului scenariu turneu “HV2 Castle”. Intr-o nebunie de paintball totala, 300 de jucatori s-au impartit in 4 echipe care au luptat in jocuri de constant-respawn de cate 45 de minute. Asta a insemnat o lupta fara final si cantitati enorme de bile in aer tot timpul. In fiecare turn se aflau cate o pereche de steaguri, idea era sa tragi jos steagul inamicului si sa il inalti pe al tau. Punctele au fost date pentru steaguri scoase si ridicate si pentru inamici doborati.
Echipa alba, condusa de Got Kills, o echipa bine cunoscuta in turneele tip scenariu, a inscris 946 de puncte pentru eliminari. Echipa roz, condusa de West Point Cadet Paintball Team, Black Knights, au inscris 1069 de puncte. Echipa verde, condusa de una din cele mai bune echipe de scenariu din Long Island, NYOC a fost cea mai buna la scos si ridicat steaguri, cu 2409 puncte inscrise, din care numai 909 din eliminari. Echipele Bone Brittle Ballers, Team Prozac si U.S. Merchant Marine Academy Cadets, s-au aliat (BBB) pentru a ajunge la un numar impresionant de 3903 de puncte in preliminarii. Finala s-a desfasurat cu echipele BBB si NYOC intr-o batalie brutala de 45 de minute in care echipa BBB a iesit invingatoare, cu un scor de 587 la 257.
Urmatorul turneu HV2 Castle se va desfarusa in noiembrie.