Brigada de Elita – Scenariu Paintball Iasi

Brigada de Elita din Paintball

APTOPIX Mexico Independence Day
Pe 22-24 iunie, 60 de jucatori din toata America s-au adunat pentru un eveniment fara precedent, nu a fot un meci mare, un turneu sau un scenariu, a fost Weekend-ul de Elita.
Evenimentul a fost idea lui Jayson Orvis si a fost produs de practic tot echipajul de la Special Ops Paintball. Conceptul a fost simplu, sa vina jucatori din toate partile americii, sa exerseze tactici diferite, si sa joace cu jucarii noi, cu care nu ar fi avut ocazia sa se joace in alte parti.
Ziua de vineri la inceputul evenimetului, toti jucatorii s-au adunat la fabrica Spec Ops pentru a primi gratis cate un Tippmann X-7 modificat dupa preferintele fiecaruia. Dennis Tippmann Jr. impreuna cu Eric Garbers a fost acolo pentru a-i ajuta pe jucatori cu echipamentul lor. Jucatorii au mai primit si veste pesronalizate “Special Ops”, combinezoane exclusive “Elite pattern” si masti V-Force camuflate.
Vineri seara jucatorii au primit instructiuni despre teren, echipant si bilele de paintball puse la dispozitie de Craig Miller si ProCaps. Istructorii au fost Greg “Red” Hastings, Rob “Tyger” Rubin, Aaron “Crazy8” Kirk, “8-Ball” Mentz, Douglas “Montydoom” Montgomery, “Danger” Dan Saunders si Jayson Orvis. Toate cunostiintele noi si vechi a jucatorilor au fot puse la incercare intr-un joc de 30 la 30, alaturi de capitani cum ar fi, Hastings si Tony “Pogo” Grable. Jocul s-a incheat cu victoria echipei lui Hasting la o diferenta socanta de 10 puncte.
Sambata a adus o rotatie intre sase evenimente ce au testat abilitatile jucatorilor si i-a invatat noi trucuri. Totul de la GPS la elementele de baza a lunetistului, au fost incluse in misiunile jucate.
Jucatorii au avut si ocazia sa-si incerce abilitatile pe o pista cu obstacole, si li s-a pus la dispozitie poligon separat unde au tras cu o arma reala de calibru .50 cu luneta .
Duminica a fost batalia cea mare ce a durat patru ore, o perioada foarte scurta dupa standardele normale, dar daca introduci tancuri, arme speciale, si un elicopter real ce introducea jucatorii direct in actiune, batalia devine mult mai interesanta. Eric Engler de la Engler Custom Paintball Guns a contruit o replica a mitralierei de calibru .30 ce a fost pusa pe elicopter.
Generalii jocului au fost Toby “Pogo” Grable si Dennis Tippmann Jr. si ambele parti au luptat impotriva lor si a mercenarilor. “Pogo” a fost invingator, dar precum au spus ei, “toti jucatorii au fot invingatorii adevarati”. Toti jucatorii au dat dovada de vair-play si de un spirit de echipa de ne mai intalnit, si toata lumea a spus ca vor sa se intoarca si la anul.